Buurtbemiddeling

Prettig wonen is één van de belangrijkste behoeften van iedereen. Maar het woongenot kan verstoord worden door problemen met bijvoorbeeld de buren. Dit kan komen door geluidsoverlast, overhangende takken of door pesterijen, waardoor u er samen niet meer uitkomt. Hier kan buurtbemiddeling een uitkomst bieden.
Bij buurtbemiddeling proberen getrainde vrijwilligers ruziënde buren weer met elkaar in gesprek te brengen en hen zelf én gezamenlijk een oplossing voor hun probleem te laten bedenken. De vrijwilligers zijn neutraal en oordelen niet.

Buurtbemiddeling wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Gouda, de politie, en de woningcorporaties Mozaïek Wonen en Woonpartners. De welzijnsorganisatie Factor-G voert buurtbemiddeling uit. Buurtbemiddeling is een dienstverlening die gratis is voor alle inwoners van Gouda.

Heeft u overlast van uw buren en lukt het niet om daar zelf met hen uit te komen? Wilt u een bemiddelingsgesprek óf advies over hoe u de overlast het best bespreekbaar kunt maken?
Neem dan contact op met Buurtbemiddeling in Gouda!

Buurtbemiddeling Factor-G
Telefoonnummer: 0182-541065
E-mail: buurtbemiddeling@factor-g.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>